Hej alla underbara människor som älskar att resa och kanske speciellt Grekland då vi arbetar med detta underbara land. Som ni kanske redan vet heter jag Katarina, grundaren utav GoToGreece.se och jag är gift med en grekisk man sedan många år och vårat liv spenderas både i Sverige och i just Grekland och då mestadels i Aten. Vi startade vårat företag för 2 år sedan för att vi kände att vi vill dela glädjen vi har för Grekland och alla underbara ställen man kan besöka, saker man kan göra och den goda maten, de härliga människorna och enastående naturen…allt detta ville vi inte ha för oss själva.

Då vi nu även är certifierade inom resebranchen, IATA Travel & Tourism samt certifierade inom bokninssystemet Amadeus så tog vi företaget ett steg längre och sedan ett tag tillbaks arbetar vi med ett bokningssystem i Grekland för den grekiska marknaden när det gäller hotell och villor. Givetvis har vi små mysiga familjehotell och en del privata villor som inte har bokningssystem och de står vi i personlig kontakt med istället. Alla hotell, aktiviteter och kryssningar har vi någon form av kontakt med och de flesta har vi även besökt. De vi ej ännu besökt står på våran lista att besöka.

Vi vill gärna behålla den personliga kontakten, den unika känslan av att kunna erbjuda något till kunden som man själv har upplevt och kan rekommendera, det är vårat motto och drivkraft.

Vi har härliga aktiviteter på plats i Grekland i form av vandringar, guidade turer, matlagningskurser eller varför inte prova på forsränning eller yoga? Det är lite utav vad vi kan erbjuda och mer är på väg som dykning där det finns möjlighet att ta ett dykcertifikat. Låter väl frestande? Dyka bland skeppsvrak eller i häftiga grottor? Håll utkik på hemsidan för nyheter på väg in.

Vi på GoToGreece önskar er en härlig ny vecka!