Hej på er,

Sommaren är här och turistsäsongen är igång lite varstans.

Denna sommar kommer vara annorlunda på många sätt jämfört med andra säsonger och jag syftar på resorna speciellt. Vi är många som har fått ställa in resor och planer denna sommar med tanke på Covid 19. Det kommer nya restriktioner hela tiden och olika för olika land. Vi är många som längtar och Grekland behöver oss mer än någonsin….vi behöver Grekland! Det som vi måste tänka på OM vi reser nu är att vara respektfull för landets regler och följa regler för att detta skall fungera för att undvika onödig smittspridning. Det blir en annorlunda semester men nödvändigt att vi gör det vi kan.

Många av oss har längtat hela året och behöver semester, många av oss har familj och vänner i Grekland och en del av oss har bostäder att besöka. Vi på GoToGreece försöker följa med i alla svängar om restriktioner och får villigt erkänna det är inte lätt då det är olika för hela världen. Vi kommer länka till info direkt ifrån Grekland angående hälsoprotokoll för inresa till Grekland och tyvärr är den på engelska. Vi kommer uppdatera så snart vi har ny information.

Länk: https://news.gtp.gr/2020/06/04/greek-pm-health-protocols-tourism-absolute-priority-this-year/

Var rädda om er och ha en trevlig helg!

Bästa hälsningar,

Katarina & Stellios