Pictures belong to: Variety Cruises

M/Y Variety Voyager

Denna nybyggda 68m/223ft bit av konst, Mega Yacht rymmer 72 passagerare i 36 hytter. Den byggdes 2012 enligt den senaste internationella ” Säkerhet av liv till havs ” ( SOLAS 2010 ) regler och klassificeras av RINA och garanterar Variety Voyagers gäster säkerhet med ojämförlig komfort och elegans.

Variety Voyager förför hennes passagerare med sina slanka linjer och gott om däckutrymme, mycket  vad man förväntar sig av en miljonärs superyacht….

Inuti är hytter och allmänna utrymmen inredda med varma tyger, rikt med marmor, mattor och mjuka toner av träpaneler. Överallt har du fri utsikt över havet och de hamnar vi lägger till vid. Det bästa utav allt är att du möts utav professionell service, av en besättning på 32-33 och alltid med ett leende och en verklig vilja att uppfylla det absolut bästa för dig som gäst. 

Denna yacht har vi personligen varit ombord på och den är 5-stjärnig med absolut bästa klass och service.

Kabiner

Kategori C

Nedre Däck (Dubbel Bädd)

Kategori C kabinerna ligger på nedre däck och erbjuder stora härliga rum, badrum med marmorgolv samt glas och corian duschar. Kabinerna är utrustade med individuell kontrollerad A/C, TV med DVD-spelare, litet kylskåp, värdeskåp, lyxiga badprodukter och badrockar och alla har Wi-Fi mot en avgift .

Kategori B

Nedre/Huvud Däck (Dubbel Bädd)

Kategori B kabinerna ligger på nedre eller huvuddäcket och erbjuder rymliga rum, badrum med marmorgolv samt glas och corian duschar. Kabinerna är utrustade med individuell kontrollerad A/C, TV med DVD-spelare, litet kylskåp, värdeskåp, lyxiga badprodukter och badrockar och alla har Wi-Fi mot en avgift .

Kategori A

Huvuddäck Däck (Dubbel Bädd)

Kategori A kabinerna ligger på huvuddäcket och erbjuder dubbla fönster, badrum med marmorgolv samt  glas och corian duschar. 9 av 11 kabiner erbjuder flexibla sängar. Kabinerna är utrustade med individuell kontrollerad A/C, TV med DVD-spelare, litet kylskåp, värdeskåp, lyxiga badprodukter och badrockar och alla har Wi-Fi mot en avgift .

Kategori P

Övre Däck (Dubbel Bädd)

Kategori P kabinerna ligger på övre däck och erbjuder dubbla fönster, alla med marmor i badrummet och lyxiga tyger och särskilda bekvämligheter. Alla kabiner erbjuder flexibla sängar medan 4 av de 7 inkluderar en extra bäddsoffa. Kabinerna är utrustade med individuell kontrollerad A/C, TV med DVD-spelare, litet kylskåp, värdeskåp, lyxiga badprodukter och badrockar och alla har WIFI mot en avgift .

Ägarens svit

Övre däck (dubbel bädd)

Ägarens svit ligger på det övre däcket och erbjuder 2 x dubbla fönster och är den största hytten på fartyget. Ägarens svit erbjuder flexibla sängar samt en extra bäddsoffa. Kabinen har  marmor i hela badrummet och lyxiga tyger, finish och särskilda bekvämligheter. Sviten är utrustad med individuell kontrollerad A/C, TV med DVD-spelare, litet kylskåp, värdeskåp, lyxiga badprodukter och badrockar och har trådlöst Wi-Fi mot en avgift

Allmänna utrymmen

Matsalen

Mycket elegant inomhus matsal för 75 personer. Fullhöjds glasfönster runt om med enastående panoramautsikt. Audivisuell utrustning.

Lounge

Lounge området på huvuddäcket innehar platser för 75 passagerare.

Reception och Bar

Reception & Bar med audiovisuell utrustning. Fartyget har även ett bibliotek strax utanför huvud loungen, du kan även njuta av en färsk pressad juice eller en uppfriskande cocktail på delvis skuggade soldäck .

Mini Spa

Mini Spa med massage rum, bastu, hår och skönhetsvård samt träningsutrustning.

Fakta

  • Lanserad/Omgjord: 2012
  • Längd: 68.00 meter
  • Bredd: 11.50 meter
  • Draft: 3.50 meter
  • Personal: 32 – 33 personer
  • Kryssningshastighet: 13.00 knop
  • Kabiner: 36

Kontakt

Klicka HÄR för bokning direkt med Variety Cruises

.