Det genuina Grekland

Våran vision är att kunna erbjuda er som kund, det riktiga Grekland.

Vi på GoToGreece satsar på hög kunskap om våran destination Grekland, för att erbjuda dig de bästa alternativen, unika upplevelser och hög service.

Möt vårat team

Här är vi bakom företaget, GoToGreece.

Vi har alla lång erfarenhet av Grekland och talar flytande grekiska, engelska samt svenska. Vi har ett unikt kontaktnät på plats.

Våran historia

Våran historia började 1990 när jag träffade min man som är grek och där började även kärleken till Grekland. Med våran härliga, stora och smått galna familj i grekland har det blivit väldigt många resor och nu ser jag grekland som ett utav mina hemland. Vi brinner verkligen för att visa ett grekland för er som kanske inte många ser, det vanliga och genuina grekland. Vi startade vårat företag 2015 och kvalitetssäkrade företaget med en 1-årig IATA utbildning inom Travel & Tourism samt Amadeus bokningssystem som resulterade i två certifikat. Så nu titulerar vi oss som IATA Internationella resekonsulter. Vi driver företaget tillsammans i våran familj där vi alla har varsitt ansvarsområde.

Vi besöker och har besökt oerhört många platser ihop men även på var sitt håll och vi arbetar efter att ha en nära relation med våra lokala samarbetspartners för att ge er som kund det absolut bästa. Vi erbjuder små mysiga genuina boenden till större hotellkedjor samt olika aktiviteter som matlagningskurs, dykning, vandring och så mycket mer. Vi vänder oss till privatkunder som bokar sin egen flygresa men vi kan hjälpa er med boende eller någon form av aktivitet, vi vänder oss även till grupper som vill åka på yogaresa, vinprovningskurs eller dylikt. Ni är hjärtligt välkomna att kontakta oss för önskemål, ideér eller allmänna frågor.

Katarina Fridell Artemiou 

 Grundare utav (GTG) Gotogreece

Marknadsföringsansvarig

IATA Certifierad Internationell Resekonsult

Amadeus Certifierad

  • TIDS agent
  • IATA Certifierad Resekonsult
  • Amadeus Certifierad
  • Flerspråkiga: Svenska, Grekiska och Engelska
  • Samarbetspartners på plats

Stellios Artemiou

VD

Ekonomiansvarig för GTG GoToGreece