God fortsättning på er alla!

Vi måste erkänna att vi tycker det är underbart att det nu är nytt år och man räknar ner för en härlig vår och sommar. Många utav er har redan bokat era resor för sommaren och många sitter säkert framför datorn och funderar på vart det bär av denna sommar. En del föredrar öar men vi kan verkligen rekommendera fastlandet i grekland. Ett utmärkt alternativ om man gillar att köra bil och vill se sevärdheter, den grekiska historian! Peloponnesos med dess vackra berg och dalar, vidsträckta stränder, kloster och otaligt med sevärdheter är ett utmärkt alternativ. Med bil ifrån flygplatsen i Aten tar det endast 1,5 timma till Korinthos och här börjar din svindlande vackra bilväg genom Peloponnesos.

Vi kan verkligen rekommendera kustvägen ner mot Nea Epidavros där du finner på din väg små mysiga byar, hamnar och den härliga staden Nafplion. En perfekt bas för utflykt till den antika amfi teatern Epidavros. Glöm inte badkläderna för utmed vägen finns det möjlighet för avstickare och om du har tur folktomma stränder.