Nu är julen här och vi blickar tillbaka på ett år fullt av förändringar och nya upptäckter i Grekland. Vi är så otroligt tacksamma för all uppskattning vi får utav er följare här på hemsidan men även på övriga sociala medier som Instagram och Facebook. Utan er hade det aldrig fungerat, ni är värdefulla. Vi är givetvis också otroligt tacksamma för alla fina hotellägare, alla ni som driver aktiviteter i Grekland.. gamla som nya, ni ger oss inspiration. Vi tackar all våra följare som mailat oss med frågor och nya ideer, ni är underbara.

Vi står även inför förändringar nästa år då vi eventuellt kommer ändra strukturen lite på GoToGreece, vi får se vad framtiden erbjuder.

Men det viktigaste nu, ha en helt underbar jul med massa kärlek och mys. Ta hand om varandra.

Från oss på GoToGreece.se till er alla, GOD JUL & GOTT NYTT ÅR