Glad påsk

Hej på er, vill bara flika in här att nu startar påsken i Grekland. Den största högtiden av dem alla som firas rejält. Grekerna reser långväga för att samlas med sina familjer och släkt och fira i dagar denna högtid. Man grillar lamm, målar äggen röda och bakar godsaker. En underbar högtid och grekerna vet verkligen hur man firar!

Detta år är det annorlunda och vi alla vet att nu får vi tänka om för att skydda oss själva och de mest utsatta. Vi kan fira påsk ändå, men på annat sätt och det är ju underbart att vi har tex Skype…vi kan se och tala med varandra. Vi är många som önskar vi hade varit i Grekland, men vi är där i vårt hjärta. Så tills allt blir bra igen, var försiktiga och ta hand om er och varandra. Fira påsk på grekiskt vis men på ett annat sätt.

Trevlig grekisk påsk till eller Kalo Pasxa som man säger i Grekland!