Kontakta oss

Ni är välkomna att maila till GoToGreece om ni har frågor om vart man kan åka, vart man kan bo eller göra på den destination ni bestämt er för. Vi försöker besvara så gott vi kan.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

FAQ

Funderar ni på att resa? Kika igenom de frågor som man oftast undrar över och sänd oss ett mail.

Har man funderingar på att vigas i Grekland så har man oftast utsett en favorit ö eller plats. Det mesta går att ordna men det är lite pappersarbete innan. Det enklaste sättet som svensk medborgare är att vigas inom svenska kyrkan. Sedan kan man ha själva bröllopsfesten på sitt drömställe. Det finns också otaligt med vackra stränder att förrätta en vigsel på kanske ni själva har en vigselförrättare med er. Det finns många olika varianter så tveka inte att kontakta oss då vi har goda kontakter inom bröllop i Grekland och kan guida er till rätt arrangör på plats. Skicka iväg ett mail så skall vi göra allt vi kan för att ni skall vara nöjda.
Många är vi som tycker det är skönt med charter,det är bekvämt och man känner sig omhändertagen. Men det blir allt vanligare att man vill ut och prova på själv,våga flyga reguljärt till platser dit charter inte går. Tveka inte! Det finns så mycket att upptäcka och det är enormt givande att ge sig iväg på egen hand. Vi har på våran hemsida all information om flygplatsen, färjetrafiken och tågtrafiken i Grekland. Att hyra bil på plats är ett alternativ som vi personligen rekommenderar, det är ett sätt att upptäcka de små gömda godbitarna i Grekland. Att få ge sig iväg och upptäcka små byar eller gömda badvikar, mer genuint kan det inte bli. Har ni frågor om detta, så maila oss.
Vi på GoToGreece har bilat ner till Grekland i 10 år. Vi flyger även däremellan, men då vi tillbringar långa perioder på sommaren i Grekland vill vi ha friheten att se så mycket vi kan samt besöka släkten. Att bila genom Europa kan vara krävande men också alldeles fantastiskt. Här har man verkligen chansen att upptäcka Europa på ett helt annat sätt.
Det man skall tänka på är att ha en bil man litar på, inget kul att bli stående utmed vägen. Man skall ha försäkringspapper på bil samt hemförsäkrings papper tillgängligt. Det gröna kortet för genomresa via forna Jugoslavien (vissa delar) samt pass. Nyfiken på att veta hur vi åkte och vad vi rekommenderar? Kika in på Allmän information, Bilresor så hittar ni en hel del information och undrar ni över något, maila oss gärna.
Vi är en svensk – grekisk familj som brinner för Grekland och har sett stora delar utav detta vackra land. Vi har ett unikt kontaktnät på plats samt familj och vänner. Vi talar grekiska, engelska samt svenska och lite finska. Vi har letat upp de lite annorlunda aktiviteterna, som att besöka en lokal tillverkning av olivolja samt provsmakning.