Det genuina Grekland

Våran vision är att kunna erbjuda er, det riktiga Grekland.

Möt vårat team

Här är vi bakom, GoToGreece.

Vi har alla lång erfarenhet av Grekland och talar flytande grekiska, engelska samt svenska. Vi har ett unikt kontaktnät på plats.

Våran historia

Våran historia började 1990 när jag träffade min man som är grek och där började även kärleken till Grekland. Med våran härliga, stora och smått galna familj i grekland har det blivit väldigt många resor och nu ser jag grekland som ett utav mina hemland. Vi brinner verkligen för att visa ett grekland för er som kanske inte många ser, det vanliga och genuina grekland. Min man startade företaget 2015 och kvalitetssäkrade företaget med en 1-årig IATA utbildning inom Travel & Tourism samt Amadeus bokningssystem som resulterade i två certifikat. Sedan år 2020 drivs GoToGreece endast som blogg där vi skriver om Grekland och delar med oss av egna erfarenheter.

Vi har besökt oerhört många platser ihop men även på var sitt håll och vi har en nära relation med lokala samarbetspartners för att ge er det absolut bästa. Vi har tips på små mysiga genuina boenden till större hotellkedjor samt olika aktiviteter som matlagningskurs, dykning, vandring och så mycket mer. Då vi har mycket egen erfarenhet av Grekland så har vi också skaffat ett gediget nätverk där. Ni är hjärtligt välkomna att kontakta oss för information, tips, ideér eller allmänna frågor gällande er resa till Grekland.

Katarina A

 Sociala medier och Blogg 

IATA Certifierad Internationell Resekonsult

Amadeus Certifierad

  • IATA Certifierad Resekonsult
  • Amadeus Certifierad
  • Flerspråkiga: Svenska, Grekiska och Engelska

Stellios A

 Grundare utav (GTG) Gotogreece